BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




duminică, 5 decembrie 2010

Tendinte in colectiile toamna – iarna 2010 – Moda incaltaminte 2010

Asa :D cateva din prietenele mele mi-au spus sa postez cate ceva despre cizme si accesorii pentru perioada care a mai ramas din anul acesta.

Zis si facut am stat pe net cateva ore bune, am citit si am cam vazut ce se poarta acest sezon,acum doresc sa va impartasec si voua tendintele :).


Colectiile din sezonul de toamna a anului 2009, definesc in mare masura moda pentru anul 2010, deci este bine de a asculta sugestiile marilor creatori, pentru a vedea cu ce sa ne imbracam si incaltam in aceasta toamna – iarna si care va fi curentul pentru anul viitor. Ca si principale trenduri clare, ar fi cizmele pana la genunchi, capele si pelerinele.

Daca vreti sa stiti si culorile care se vor purta la cizmele peste genunchi, acestea vor fi cele conventionale, negru sau maro. Ca si material, evitati pe cel PVC, care nu va fi niciodata considerat un element in alcatuirea calitatatii si mizati pe piele, fie piele normala, fie piele intoarsa. Poate veti scoate mai multi bani din buzunar, dar asa veti avea o tinuta de calitate si nu o copie a ceea ce ar fi in trend. Daca vrei insa ca si culori sa mergi pe altele decat negru si maro, alegerea pentru 2009/2010 este pentru culorie verde oliv, mov, gri sau nuante neutre de crem. Foarte chic sunt si cizmele lungi peste genunchi captusite cu blanita sau cu captuseala de lana. Veti fi nu numai la moda, dar va veti simti si confortabil si sa vor tine si de cald, asta pentru cazul in care le veti asorta cu o fusta scurta.


Se poarta foarte bine si cizmele tip bocanc, fie pana la genunchi, fie peste acesta, si sunt chiar foarte chic si asortate cu vestimentatie eleganta ceea ce da o nota tare sexy look-ului vestimentar. Urmariti cateva creatii ale casei Jean Paul Gaultier.

 Unii designeri au aruncat un element de futurit lungind cizmele si acoperind aproape toata coapsa. Trebuie insa sa nu cumva sa te gandesti ca poti sa le porti fara pantaloni. Aceste cizme foarte lungi merg foarte bine cu o pereche de pantaloni scurti sau cu o fusta foarte scurta.










0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog