BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




sâmbătă, 4 decembrie 2010

Despre Buze

 Toate femeile isi doresc buze senzuale, catifelate si moi. Buzele sunt sensibile si de aceea trebuie sa le hidratezi si sa le protejezi. Forma, marimea si culoarea buzelor pot vorbi despre tine. Deoarece in zona buzelor nu sunt glande sebacee, ele sunt mai uscate decat restul tenului. Frigul, vantul, caldura excesiva pot cauza craparea lor. Crapaturile la colturile gurii sunt de asemenea cauzate de o lipsa a vitaminei B. Chiar si pasta de dinti poate crapa buzele si de aceea este bine sa folosim ca alternativa bicarbonatul de sodiu sau un gel de dinti cu Aloe Vera.Deshidratarea mai poate determina craparea buzelor.   
 Foarte des intalnita este umezirea buzelor. Saliva nu hidrateaza buzele ci se evapora si le usuca si mai rau. Cand vei simti ca iar s-au uscat le vei umezi din nou si tot asa, un tic necontrolat.

 Muscatul buzelor nu-ti va aduce decat cojirea sau craparea lor, te vor durea.

Pentru a avea buzele moi si catifelate tocmai bune de sarutat nu trebuie decat sa le acorzi cateva minute de ingrijire, in pasi...


 Exfolierea

Ai nevoie de un scrub pentru eliminarea celulelor moarte. Luati o periuta de dinti nefolosita si masati bland buzele.


 Hidratarea

Cand te demachiezi seara pe fata, gat si decolteu nu uita si de buze.

Amesteca o crema de zi cu vitamina A care hraneste bine buzele. Aplicata simpla usuca buzele.

Mierea face minuni; aplic-o pe buze si maseaza usor pana simti ca intra in piele.

Miere cu propolis: amesteca o jumatate de lingurita de miere cu trei picaturi de propolis. Actioneaza ca o masca. Face bine buzelor crapate, uscate, sangerande.

Hidrateaza organismul, bea multa apa, ajuta si la hidratarea buzelor.

Hidrateaza indiferent de anotimp buzele cu strugurel cu vitamine, propolis, aloe vera, ceara.De asemenea hidratante sunt si uleiurile de masline (amestecat cu miere), de caise care sunt regenerante si hihrateaza in profunzime. Au proprietati calmante si de relaxare. Se gasesc in farmacii, plafar, magazine de cosmetica.

 Eu consider ca buzele sunt o parte esentiala a fetei, pentru ca ofera expresivitate si senzualitate. Sa fim serioase, ce tip nu ar vrea sa smotoceasca niste buze delicioase?

Exista o multime de forme ale buzelor: unele mai subtiri, altele mai groase, mai rotunde, mai lunguiete, mai pline, mai conturate. Pentru fiecare dintre aceste tipuri de buze exista produse care sa satisfaca si pe cele mai pretentioase femei.


 Insa propun sa discutam mai intai despre buzele subtiri. Iata ce e de facut. Cand iti exfoliezi fata, nu uita sa aplici si pe buze produsul pentru a indeparta celulele moarte. Apoi aplica un balsam de buze hidratant, sau un balsam de buze cu silicon care da volum buzelor.
 Pentru o definire mai buna, contureaza-ti buzele cu un creion intr-o nuanta naturala sau intr-o nuanta apropiata cu rujul.. Incepe de la centru catre exterior si ai mare grija sa nu depasesti conturul, iar daca ai buzele foarte subtiri, creioneaza toata buza. Acest lucru te va ajuta si dupa ce ti se sterge rujul. Iar ca rujul sa dureze mai mult, trebuie neaparat sa-l aplici cu pensula.
 Glossurile foarte lucioase nu hidrateaza ci din contra deshidrateaza piele buzelor.

Pentru hidratare poti sterge buzele cu o felie de castravete crud. Vitamina E catifeleaza buzele crapate.

In esenta, nu ocoliti aceasta zona deoarece reflectat si personalitatea dumneavoastra.

 Iar pentru cele dintre voi ai caror iubiti nu suporta rujul pe buzele voastre, am urmatorul sfat: nu utilizati ruj sau lipgloss. In nici un caz lipgloss pentru ca acesta are o textura lipicioasa. Puteti folosi un strugurel de buze roz si ca sa aveti buze delicioase, puteti folosi un balsam de buze frumos parfumat si cu gust placut. Iti garantez ca nu se mai satura de tine!

Si sa nu uitam acel truc pe care l-am invatat de la mamele noastre, pe care si ele l-au invatat de la mamele lor. Inainte sa te vezi cu iubitul, musca-ti buzele ca sa prinda o culoare roz-sangerie. Mai natural de atat nici ca se poate!





 Machiajul buzelor

Buzele ingrijite vor arata foarte bine si cu un ruj aplicat corect. Inainte de aplicarea lui este bine sa punem o picatura de fond de ten pe buze. Acesta ajuta rujul sa fie mai rezistent. Putina pudra aplica pe buze este o baza excelenta pentru ruj.







Nu uitati: rujul trebuie aplicat doar intr-un singur strat ce urmareste forma buzelor (asta daca nu doresti ca efectul sa fie unul exagerat). Pentru volum si luciu poti aplica peste ruj un gloss hidratant.

0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog