BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




duminică, 5 decembrie 2010

Smokey Eyes and The Secrets of the Eyeliner

Nu de puţine ori ţi-ai dorit un machiaj sexy şi sofisticat, care să-ţi pună în evidenţă ochii. Urmează câţiva paşi simpli şi vei realiza un machiaj smokey eyes de invidiat.



Pasul 1: Pregătirea tenului
După ce ai aplicat fondul de ten, foloseşte un anticearcăn atât sub ochi, cât şi pe pleoapă, pentru a ajuta fardul să reziste mai mult şi să nu se strângă. Aplică apoi un strat subţire de pudră sub ochi, pentru a evita întinderea fardului căzut.






Pasul 2: Aplicarea creionului dermatograf
Conturează-ţi ochii cu ajutorul unui creion dermatograf negru intens, urmărind cu atenţie linia genelor. Dacă ai ochii mici, foloseşte creionul începând de la mijloc spre exterior, iar dacă sunt mari, conturează-i de la un colţ al ochiului la celălalt.

Sfat: Foloseşte un tuş negru, punctează cu vârful de-a lungul liniei genelor, după care urmăreşte punctele pentru o linie perfectă.




Pasul 3: Crearea umbrelor
Aplică un fard de pleoape negru sau gri închis pe linia conturului şi un pic mai sus de aceasta. Foloseşte apoi farduri în degrade către sprânceană, iar sub aceasta, un fard de culoarea albă pentru luminozitate. Poţi aplica o umbră cu fard negru chiar în pliul ochiului şi să o rotunjeşti uşor către colţul exterior al ochiului.




Pasul 4: Realizarea retuşurilor
Şterge cu un beţişor de urechi fardul căzut, aplică puţină pudră şi întinde bine cu ajutorul unei pensule mari. La final foloseşte un rimel negru intens pentru volum sau pentru gene curbate.



 Pasul 5: Puţină culoare în obraji
Cu ajutorul unei pensule de obraz aplică pe pomeţi şi tâmple un blush cât mai natural, în funcţie de nuanţa tenului tău.




Pasul 6: Mai multă intensitate privirii
Dacă vrei un machiaj intens şi o privire senzuală poţi aplica în interiorul ochiului creion dermatograf negru, realizând o linie fină.





Pasul 7: Buze senzuale
Dă un contur natural buzelor cu un creion de buze rezistent şi aplică un ruj în nuanţa buzelor sau un luciu de buze transparent.

Sfat: Dacă vrei un look sexy şi îndrăzneţ poţi să foloseşti un ruj într-o culoare intensă (cum ar fi roşu), în funcţie de nuanţa tenului tău.










                                                            Din secretele dermatografului



                    Rujul si rimelul sunt produsele de machiaj preferate de majoritatea reprezentantelor sexului feminin. Parerea noastra este ca si dermatograful ar trebui sa ocupe un loc important in trusa de farduri. Pe langa arhicunoscutul rol de a contura ochii, creionul dermatograf se poate transforma intr-o excelenta baza de machiaj sau un fard de pleoape rezistent.





DERMATOGRAFUL CA BAZA DE MACHIAJ

Dupa cum ai constatat pana acum, fardurile de pleoape au nevoie de o baza de machiaj peste care sa faca aderenta.

Nu trebuie sa cauti produse complicate pentru a indeplini acest rol. Un creion dermatograf intr-o culoare neutra, estompat pe toata pleoapa mobila, poate juca acest rol. Aplicate peste acest strat de baza, fardurile de pleoape vor fi mult mai rezistente si mai intense ca si culoare.




DERMATOGRAFUL CA FARD DE PLEOAPE

Daca ai ceva experienta in manuirea ustensilelor de machiaj, poti folosi dermatograful chiar pe post de fard de pleoape. Estompat cu pensula sau cu aplicatorul, creionul dermatograf se comporta exact ca un fard cu o textura cremoasa.


Cu putina indemanare, poti sa obtii si acea gradare fina a culorilor.

Dermatograful este excelent pentru machiajul ochilor bine definit.

Te ajuta sa trasezi umbrele cu cea mai mare precizie.DERMATOGRAFUL COLORAT


Daca regula era sa folosesti o culoare complementara de fard pentru a creea un contrast, dermatograful este exceptia de la regula. Aplicat pe interiorul pleoapei, kholul albastru face ochii albastrii sa para si mai albastrii.



Aceeasi regula este valabila si pentru ochii verzi. Kholul alb sau argintiu creeaza un contrast deosebit de placut pentru ochii machiati cu negru si este excelent pentru ochii mici intrucat confera luminozitate privirii.










0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog