BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




luni, 6 decembrie 2010

Machiajul Glitter

Acest machiaj este preferatul meu :x
Machiajul glitter(sclipicios) este perfect pentru a iesi in evidenta oriunde oricand,bine asta nu inseamna ca punem o tona de sclipici pe pleoape si mergem la piata...v-a arata de prost gust.Ne putem face pleoapele pretioase cu ajutorul sclipiciului.Un machiaj bazat pe sclipici este mai greu de cele mai multe ori,depinde cate culori dorim si cum le asezam pentru a arata bine.Eu il folosesc de revelion, la petreceri,club si tot ce tine de party sa zic asa :D
Il putem purta si ziua intr-o singura nuanta la o ocazie mai speciala.Eu am o cunostinta care a trebuit sa mearga la un eveniment mai sofisticat pe zi,a fost machiata cu sclipici alb pe pleoape si un ruj roz pal, fost chiar frumos si i dedea tinutei o eleganta aparte.
Acum...cateva sfaturi pentru a obtine un machiaj glitter :Primer-ul pentru pleoape reprezinta o premisa obligatorie pentru aplicarea fardului de pleoape : acesta uniformizeaza tonul pielii, camufleaza petele, adanciturile tenului in timp ce asigura un strat de protectie si aderenta pentru a impiedica strangerea pudrei minerale, a conturului de ochi, in pliurile pleoapei, sau intinderea machiajului. Textura sa este cvasi-solida,impiedicand sclipiciul sau fardul sa se risipeasca pe toata fata si sa aratam ca la circ.
Daca nu detineti la momentul respectiv un primer pentru pleoape aplicati o pudra transparenta, insa nu aplicati fardul de pleoape direct pe fondul de ten sau





pe anticearcan, deoarece machiajul nu va fi rezistent,


mineralele intra in piele, iar culorile isi pierd intensitatea si prospetimea datorita lipsei de aderenta la o textura lipicioasa, cremoasa.




1. Aplicati un primer neutru, transparent, care se potriveste oricarui tip si ton de piele. Este vital in cazul tenului grassau texturii uleioase a pleoapelor, pentru a preveni strangerea fardului de pleoape in pliuri. Pentru a creste intensitatea machiajului ochilor (ten inchis) puteti alege o culoare usoara, calda pentru primer.
2. Folositi degetele (spalate bine pentru a preveni contaminarea bacteriana) sau un burete (curat) pentru a intinde primer-ul pe pleoapa din coltul intern al ochilor, spre coada acestuia, de la linia genelor si pana la linia sprancenelor.
3. Alegeti nuanta fardului de pleoape pe care o aplicati peste primer.




PRINCIPII ESENTIALE in machiajul ochilor:
Pudra minerala pentru pleoape defineste ochii si evidentiaza forma, pozitia acestora sau contureaza un efect mai dramatic al machiajului, in functie de preferintele personale, alegerea culorilor si a modului de aplicare.
1. Principiul contrastului :contrastul rafinat intre intunecat si luminos la nivelul machiajului -in cazul unui contur foarte bine definit al ochilor, cu culori intunecate, rujul trebuie sa aiba o nuanta deschisa sau invers.
2. Culorile deschise creeaza plenitutudine, luminozitate si sclipiri angelice machiajului, in timp ce culorile inchise ofera profunzime privirii.
ATENTIE: cand folositi glitter, luati cate putin si aplicati-l prin apasare, pentru a evita raspnadirea acestuia pe obraz!
Aveti aici si cateva linkuri cu machiaje glitter superbe :http://www.youtube.com/watch?v=B_6N8FyRjCA
http://www.youtube.com/watch?v=fhlxUY995SY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=m0vYe_EwCJk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=tb_1Xc_N8pc&feature=related

0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog