BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




joi, 9 decembrie 2010

Despre produsele Vichy



 Eu folosesc foarte des produsele Vichy mai ales dupa ce ma demachiez ma dau cu apa termala,si crema de noapte inainte sa ma culc ,sunt foarte bune....cel putin asa consider eu.Am scris mai jos cateva produse si informatii despre aceasta gama minunata.


Cu aproape 80 de ani de experienta, Vichy este brandul de dermatocosmetice numarul 1 in farmacii, dedicat frumusetii si sanatatii pielii.

La Vichy credem ca sanatatea pielii este calea cea mai sigura, cea mai eficienta si cea mai avansata pentru a atinge o frumuseţe veritabila, vizibila, durabila.Asociind apa termala Vichy, bogata in minerale rare si oligo-elemente cu ingrediente active recunoscute in dermatologie si farmacopee, produsele Vichy sunt potrivite chiar si pentru tenul sensibil si au o inalta eficacitate, dovedita de teste clinice sub control dermatologicInca de la inceput misiunea Vichy a fost aceea de a pune sanatatea in centrul frumusetii pielii si de a ajuta fiecare persoana sa isi cunoasca tipul de piele si modul specific in care aceasta functioneaza.
TERMALA VICHY – apa unica, bogata in minerale rare avand proprietati calmante si fortifiante.

PURETE THERMALE – gama completa pentru demachierea tenului, inclusiv a celui sensibil.

AQUALIA THERMAL – Hidratare 24h si fortifiere

NORMADERM – gama pentru tratarea tuturor problemelor tenului (cosuri, pori dilatati, luciu)

AQUALIA ANTIOX – ingrijire antioxidanta hidratanta 24h

LIFTACTIV CxP – gama antirid si fermitate





0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog