BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




duminică, 12 decembrie 2010

3 masti de ingrijire cu iaurt



Iaurtul a ramas unul din ingreientele preferate atunci cand vorbim despre ingrijire si frumusete, fiind folosit inca din timpuri stravechi pentru rasfatul intregii pieli. Baile cu iaurt sunt renumite, la fel de cunoscute fiind si beneficiile pe care iaurtul le aduce organismului.Iaurtul poate fi folosit cu succes in ingrijirea tenului si pielii, hranind profun structurile dermice si totodata avand un puternic efect de hidratare, intinerire si regenerare. Iaurul este folosit si in ranile usoare ale pielii, cum ar fi in cazul arsurilor solare, iar daca este combinat si cu alte ingrediente vedeta in tratamentele de infrumusetare puteti obtine retete dintre cele mai reusit pentru ingrijirea corporala. Tratamentele cu iaurt pot fi folosite atat pentru ten, cat si pentru intregul corp.
 1. Masca cu iaurt si citrice

Aveti nevoie de o jumatate de ceasca de iaurt, peste care adaugati 2 linguri de zeama de lamaie si 2 linguri de zeama de portocala, precum si o felie de kiwi zdrobit. Se amesteca bine pana se obtine o lotiune omogena care se aplica pe ten. Daca doriti o lotiune de corp, cresteti cantitatile ingredientelor, insa pastrati raportul lor. Masca se tine pe ten aproximativ jumatate de ora, dupa care se clateste doar cu apa. Efectele sunt puternic regenerante, masca tonifiind tenul, curatandu-l, fiind utila inclusiv pentru reducerea petelor maronii ale pielii.
2.Masca regeneratoare cu iaurt si drojdie de bere

Se amesteca o cescuta de iaurt cu o lingura de drojdie de bere si se aplica apoi lotiunea pe fata, masand usor. Se lasa sa actioneze 30 de minute, dupa care se clateste tenul cu apa din abundenta. Masca are puternic efect hranitor si regenerant, fiind indicata atat tenului matur, cat si celui uscat, exfoliat, cu riduri, masca putand fi folosita deasemenea in preventia aparitiei acestor neplaceri.
3.Tratament de curatare cu iaurt

Se foloseste o jumatate de castravete mic zdrobit, o ceasca de iaurt, un pliculet de ceai verde desfacut si 2 linguri de infuzie cu ceai verde. Infuzia o obtineti prin punerea a doua plicuri de ceai verde intr-o jumatate de cana fierbinte si lasata 20 de minute. Apoi un plic de ceai verde se rupe si se pun pur si simplu frunzele uscate si maruntite in ceasca cu iaurt. Tot acest amestec se aplica pe ten si se maseaza energic timp de 5 minute toate suprafete tenului. Se obtine o curatare profunda a porilor si efectuand saptamanal aceasta masca eliminati porii dilatati, punctele negre, pielea uscata si petele pigmentare ale fetei.

0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog