BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome

I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...vineri, 30 septembrie 2011

Ten cu probleme?- Zineryt

Buna :) a trecut mult timp stiuuuu am avut probleme cu blogu si cu parola ...a durat ceva sa le recuperez ,dar ma bucur ca am revenit !
 Astazi am sa va vorbesc despre o solutie anti acnee foarte eficienta ! Am mai cumparat Zineryt inainte dar pana acum cateva zile am uitat de el.L-am revazut intr-o revista si am fugit repede la farmacie pentru a-l achizitiona din nou  :) Pretul Zineryt-ului variaza intre 24 -30 RON si se gaseste in orice farmacie ,cand il cumparati sunt doua sticlute una cu un praf alb si alta cu un lichid incolor,se amesteca intr-o singura sticluta pana devine o solutie ,dupa care se pune capacul.Am folosit aceasta solutie/medicament cam 2-3 saptamanii si rezultatul s-a vazut vizibil sunt sigura ca multe dintre voi l-au incercat si au fost multumite ! eu nu am acnee severa dar ca orice ten  si tenul meu mai are imperfectiuni si incerc sa le tratez cat pot de mult nu doar sa le ascund.Pentru acest produs nu este nevoie de o consultatie anume (aveti grija la sarcina,este totusi un medicament).Am sa scriu cateva informatii despre acest produs mai jos :
Zineryt este o solutie antiacneica ce contine eritromicina si zinc.
Este eficient in atat in cazurile usoare, cat si in cazurile de acnee mai severa.
Este recomandata folosirea impreuna cu o crema hidratanta(ex: Ictyane de la Ducray) intrucat Zineryt-ul usuca pielea, iar daca este folosit si ziua este de preferat sa aplicati si o crema fotoprotectoare deoarece antibioticele sunt fotosensibilizante.
Multi constata ca dupa ce folosesc Zineryt acneea dispare, insa, in unele situatii, acneea revine, iar medicamentul este ineficient la a doua incercare de tratare cu acesta.
De asemenea, unii sunt foarte multumiti de produs, fiind cel care i-a ajutat sa aibe o fata curata, fara acnee.
Bineinteles, daca pana acum ati incercat tot felul de produse mai multi sau mai putin comerciale(Clearasil, L`oreal,Garnier etc) care nu au functionat, iar medicul v-a recomandat Zineryt, nu ezitati sa-l folositi in tratamentul acneei.Sper ca v-a fost de folos! Pupiciii!


0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog