BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




duminică, 2 octombrie 2011

Nivea Visage -Thermo

Hello ! Astazi am sa va vorbesc despre un produs care tocmai l-am cumparat de o sapt cam asa.
Am vazut in cool girl sau bravo girl nu stiu sigur ca este recomandat pentru ten gras si pori evidentiati.Eu am un ten mixt dar am zis sa il incerc pe zona T .Il folosesc ,cam de o sapt si este ok ...faptul ca se incalzeste imediat este foarte placut si relaxant doar ca nu intaleg cum curata porii si cosurile cand efectul thermo tine doar cateva sec,la aplicare.Cand incep sa imi masez fata acesta deja a disparut...are si parti pro cum ar fi mirosul,fata fina dupa ,deci este ok  .Nu cred ca am sa il mai recumpar sa vad daca efectul de ten 'lucios' se diminueaza dupa folosirea acestui produs atunci il voi recumpara cu siguranta,inca nu sunt decisa deoarece il folosesc de o saptamana .
Ce scrie pe ambalaj:
Pielea ta sufera de pe urma impuritatilor?
-Curatarea in profunzime este primul pas pentru a obstine o piele cu adevarat curata;
Nivea Visage Thermo Daily Deep Cleanser
-Lupta cu impuritatile,fara sa deshidrateze pielea,lasand-o vizibil curata:
-Gelul de curatare se auto-incalzeste imediat ce intra in contact cu pielea umeda-suficient cat sa deschiza porii.
-Formula anibacteriana,imbogatita cu extract activ de Magnolie patrunde adanc in interiorul porilor si previne formarea punctelor negre.
 Mod de folosire:
-Umeziti fata cu apa calda,dupa care uscati-va mainile.Aplicati  o cantitate mica de gel in palme,apoi masati pe intreaga fata timp de 20-30sec,evitand contactul cu ochii.Clatiti bine cu apa.
 
  Mda astea sunt promisiunile acestui gel de curatare,eu una raman la tratamentul cu Zineryt care dupa apilicare lasa fata  fina si uscata mult timp inclusiv zona T . :D

0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog