BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




miercuri, 2 februarie 2011

Ce porti de Valentine's Day?

Asa cum am promis am sa postez cateva tinue pentru minunata sarbatoare deValentine's Day . Reprezinta sarbatoarea indragostitilor, a iubirii si a dragostei. Este normal sa-ti doresti sa-ti impresionezi iubitul, sa-l faci sa aiba acea sclipire in ochi in momentul in care te va vedea.

1. The red dress. Pentru ca iubirea inseamna pasiune, culoarea rosu este cea mai indicata pentru aceasta sarbatoare. Asorteaza la aceasta rochie, o pereche de cercei rosii si un ruj in aceeasi nuanta. Pantofii pot fi negri sau gri cu toc si bineinteles nu trebuie sa-ti lipseasca geanta plic.


3. Bluza cu spatele gol si fusta midi. Combina bluza cu spatele gol, de culoare verde-smarald, cu o fusta midi de culoare neagra. Daca esti o persoana indrazneata poti asorta acestei tinute o pereche de pantofi decupati in fata de culoare mov sau rosu.
  
5. Pentru o cina romantica tinuta la tine sau la el acasa, poarta o rochie cu un umar dezgolit, cu talia marcata si sandale cu toc. Nu uita de margele!
  7. Nu esti adepta rochiilor sau fustelor? Atunci o bluzita roz pe umeri, transparenta, o pereche de pantaloni slim si niste cizme foarte inalte este tot ce-ti trebuie. In cazul in care iti doresti sa-ti evidentiezi talia, alege o curea foarte lata sau un "brau".  
  
6. Daca nu ai nicio idee unde iti vei petrece ziua indragostitilor alege o rochie aurie, din matase naturala. Versatilitatea si finetea texturii, spatele gol si culoarea aprinsa ...
 
Sper ca v-am fost de ajutor :* !
Ps:pentru ca mi-au placut foarte mult produsele Lady's am mai facut o comanda,am sa postez produsele cand le primesc pentru a va spune parerile ! 

0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog