BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




marți, 11 ianuarie 2011

Machiajul Gotic,Punk Style,Cum il realizam?

Buna :) am o prietena care adora machiajul gotic,punk desi sunt 2 stiluri total diferite au la baza  tot felu de culori inchise uneori chiar jucause :P ei bine ea a venit cu ideea de a posta si ceva de genu.M-am gandit ca este o idee destul de buna asa ca am pus-o in practica.
Cum realizam machiajul Gothic?Simplu ! urmarind cativa pasi

1. Machiaza mai intai intreaga fata in culori si texturi cat mai naturale; fondul de ten si pudra trebuie sa fie foarte apropiate de culoarea pielii tale.
2. Pentru ochi, alege culori tari - metalizate sau mate, in functie de efectul pe care ti-l doresti. Cele mai potrivite sunt negrul, albastrul inchis si movul inchis. Aplica-le pe pleoapa superioara si pe cea inferioara. Pentru un machiaj soft, ai grija sa "pierzi" culoarea inspre coltul extern al ochiului si in sus, spre arcada. Iar pentru un look mai agresiv, lasa liniile trasate clar si definite perfect.

3. Creionul negru de contur este indispensabil. Traseaza conturul ochilor cu un creion moale, apoi estompeaza culoarea cu un betisor invelit in vata (pentru urechi) sau cu o guma speciala. Foloseste-l si in interiorul pleoapei i
nferioare pentru un plus de efect.

ASA NU
1. Nu folosi aceeasi pensula pentru toate fardurile de pleoape. Fardurile inchise la culoare fac ca pigmentul lor sa ramana in perii pensulei, iar aceasta nu mai poate fi folosita pentru altceva. Pastreaza deci o perie doar pentru culori inchise.

2. Nu uita de mascara, neaparat pentru volum si alungire. Pentru un astfel de machiaj, genele bogate sunt obligatorii.

3. Nu folosi rujuri sau gloss-uri in culori tari. Look-ul gotic presupune buze pale si cat mai naturale.

4. Nu purta acest machiaj in timpul zilei, pentru ca este mult prea puternic. Daca vrei neaparat sa-ti conturezi si ziua ochii in stil gotic, alege culori mai calde: bronz, maro sau oliv.

0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog