BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




vineri, 14 ianuarie 2011

Fantasy Make up

Am revenit intr-un final...:P
Astazi as dori sa postez ceva despre fantasy make up adica machiajul fantezie.
Cred ca vor fi mai mult poze pentru a va da idei in cazul in care o sa il incercati.
Indicatii nu sunt prea multe,in acest machiaj trebuie sa dam frau liber imaginatiei...nu sunt reguli!fiecare cum isi doreste...roz?roz sa fie! mov cu verde si rosu?se poate.Putem face inimioare,stelute,putem aplica gene false extrem de lungi,cu strasuri,cu pene totul :-)



Bineintales nu este un machiaj de strada :)) mai mult pentru petreceri cu tematica cum ar fi Halloween,Saint Patrick,Valentine's Day si altele.Acum depinde la Halloween sigur il putem folosi ,dar daca suntem invitate la o petrecere de Valentine's Day de exemplu nu putem aparea cu inimi pe toata fata daca nu se cere o costumatie anume pentru ca v-a arata de prost gust :-) Eu stiu in Timisoara un anumit club unde s-a tinut petrecere de Valentine's Day acum 2 ani si se cerea costumatie in culorile rosu,roz,alb ceva de genu si machiajul putea fi pe masura.Sunt sigura ca avem cu toti imaginatie pentru acest machiaj!In cazul in care il incercati va doresc succes !

0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog