BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




miercuri, 26 ianuarie 2011

Comanda Lady`s

Dupa cum am spus in postarea de azi trebuia sa imi vina comenzile zilele acestea.Si chiar in seara aceasta am ridicat coletul de la Lady`s,de care sunt foarte incantataaa ! Am sa va aratat ce mi-am cumparat si cu un pret extrem de rezonabil zic eu:1 milion(bani vechi) si sunt totusi 13 produse :)












1. Setul french manicure care contine 3 sticlute prima este transparenta cred ca este o protectie nu stiu ca nu am avut cand sa le incerc,si celalalte doua sunt cu oja alb si un fel de crem + benzi speciale pentru french manicure.Toate au fost intr-un set.


4.Sare de baie si gel de dus cu miros de levantica.De gelurile de dus inca nu pot spune nimic eu caut ceva sa hidrateze pielea sper sa fie asa oricum imi plac ptr ca miros foarte frumos.


  5.Gel de dus cu lapte si fructe de padure si 2 sapunuri cu glicerina unul de protocale si iaurt iar celalalt briza marii cu adaus de menta.  6.Perle pentru inlocuirea blush-ului in nuante de roz-maroniu.
7.Crema de maini (pentru maini uscate) nu este a mea :-) si lotiune tonica pentru ten gras-mixt. 
Am primit cadou si 1 catalog care am sa il tin iar celalalt il voi da unei prietene :-) ,cateva testere de parfumuri si plasute.Mai nu stiu mie mi-a placut poate nu este calitatea maxima pentru unii dar mie imi place la nebunie au produse foarte tari !Pupici !

0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog