BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




joi, 20 ianuarie 2011

Truse noi :-)

Buna fetelor ! am cam lipsit in ultima vreme de pe blog si imi pare nespus de rau....am avut foarte multa treaba au venit si cativa prieteni din germania pe la mine si chiar nu am prea avut timp :)
Acum cateva zile-o sapt am fost in Cluj
impreuna cu prietenii care au venit din Germania bineintales ca am fost prin polus (eu la sephora)de unde am cumparat o noua trusa :))) bine problema este ca:Ligia si cu sotul ei mi-au adus o trusa de la Fraulein de 120 culori din Germania si mna ce o sa fac eu cu atatea?da am sa le folosesc doar ca nu sunt normala :))
Mai jos am postat niste poze cu trusele,ce sa va spun sun extrem de multumita de ambele,deja le-am folosit de cateva ori personal si o prietena de a mea .
Trusa  Fraulein
am tot auzit de ea si chiar imi doream una asa ca sunt foarte bucuroasa,de asemenea si cea de la sephora este super are culori frumoase,luciuri,blush :-)Mie trusele mi se par super ok mai ales daca te deplasezi...imediat o pun in bagaj si fuguta :))
Okies va pupacesc ! :*




0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog