BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




duminică, 5 decembrie 2010

Machiajul in functie de zodie

M-am gandit sa postez ceva mai deosebit,un articol in care se poate regasi oricine,in functie de zodie : D




BERBEC

Culoare: Rosu
De ce: Aceasta culoare exprima pasiune, putere si curaj. Mareste forta interioara, energia si vitalitatea.
Cum: Aplica un fard de ochi in nuante vibrante de rosu peste un fard de ochi in nuante neutre de bej sau gri pentru a diminua forta culorii. Nu uita sa aplici picaturi de ochi pentru ca rosul din fard poate scoate in evidenta roseata ochilor.

TAUR 


Culoare: Verde
De ce: Aceasta culoare reintinereste spiritul. Rezoneaza cu stabilitatea si vindecarea si ofera un echilibru interior puternic. Folosirea ei ajuta la vindecarea trupului si atrage sanatatea si prosperitatea.
Cum: Aplica o nuanta de verde oliv pe pleoape si pe linia inferioara a genelor, apoi aplica un eyeliner negru pentru a construi un machiaj smoky.

GEMENI 


Culoare: Galben
De ce: Energizanta si stimulativa, aceasta culoare este plina de lumina. Are capacitatea de a ridica moralul, dar si de a stimula memoria si capacitatile de comunicare.
  Cum: Nu este recomandat sa folosesti aceasta culoare pentru intreaga pleoapa. Foloseste auriu pentru pleoapa si aplica galben intens numai in coltul interior al ochilor. La coltul exterior foloseste o nuanta de negru smoky.





RAC

Culoare: Roz
De ce: Aceasta culoare inspira dragoste si este excelenta in perioadele de tranzitie. Este potrivita si in momentele cand ai nevoie de vindecare emotionala, prin sporirea receptivitatii.
Cum: Pentru a evita un aspect prea copilaresc, amesteca nuante de roz icy cu nuante de alb, sau incearca nuante delicate de trandafiriu. Daca alegi nuante de roz aprins, atunci foloseste cat mai putin mascara si evita eyelinerul.





LEU





Culoare: Portocaliu
De ce: Aceasta culoare rezoneaza cu puterea si maretia. Mareste starea de bine si influenteaza starea materiala si pozitia in societate.
Cum: Desi nu este recomandat ca fard de ochi, deoarece poate scoate in evidenta petele rosii ale tenului, poti folosi un eyeliner in nuante de portocaliu sau poti umezi varful unei pensule si sa incadrezi ochiul cu o linie subtire de fard de ochi in aceasta nuanta.
 





FECIOARA

Culoare: bleumarin
De ce: O culoare ce rezoneaza cu frumusetea, puritatea si intelepciunea. Ajuta in calmarea tensiunilor si promoveaza linistea, deschide mintea si incurajeaza rabdarea si elocventa.
Cum: Foloseste aceasta nuanta ca dermatograf, pentru ca ajuta in a lumina ochii. Poti alege si un machiaj smoky, cu un mascara in nuante de bleumarin.


BALANTA

Culoare: Albastru azur
De ce: O culoare ce simbolizeaza iubirea, frumusetea si echilibrul si strange esenta pacii si a linistii, inspirand spre actiuni puternice si decisive.
Cum: Nuantele de azur se potrivesc de minune cu nuante de argintiu sau alb stralucitor. Aplica nuanta de azur pe pleoapa, iar pe linia arcadei nuante de argintiu sau alb.



                                                         SCORPION



Culoare: Rosu de Burgundia
De ce: Aceasta culoare inspira forta, adancime si dragoste. Ajuta in momentele de tranzitie si creste perceptia.
Cum: Foloseste nuante mate de rosu de burgundia pentru a defini ochii prin linii parele cu linia genelor sau nuante lucioase daca vrei sa creezi un look smoky.







  Culoare: Turcoaz De ce: O culoare ce emana intelepciune si optimism, ce se potriveste calatoriilor si explorarilor, ce promoveaza toleranta si intelegerea.
Cum: Nuantele intense de turcoaz se potrivesc foarte bine cu un machiaj smoky. Amesteca-le cu nuante de scortisoara sau maron pe pleoape pentru a nu exagera.





CAPRICORN

Culoare: Maron inchis
De ce: O culoare a logicii si a determinarii ce ajuta in stabilitate si responsabilitate, promovand practicabilitatea si imaginatia.
Cum: Maronul este o culoare neutra ce poate fi purtata ca fard de ochi fara gres, mai ales asortat cu nuante de auriu metalic.
 








VARSATOR

Culoare: Violet
De ce: Aceasta culoare invoca umanitatea si ajuta in relaxare si in legarea de prietenii.
Cum: Un machiaj smoky cu baze violete este extrem de sexi si plin de feminitate.

 







PESTI 

Culoare: Topaz
De ce: Aceasta culoare face legatura intre lumea interioara si exterioara si evoca incredere si claritate, stimuland abilitatile psihice.
Cum: Foloseste nuante de topaz pe pleoapa, nuante neutre de bej pe linia de unire a pleoapelor cu arcada si un eyeliner negru pentru a evidentia frumusetea culorii.

0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog