BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




vineri, 10 decembrie 2010

Machiaj in functie de culoarea ochilor

Machiajul este important cel putin pentru mine :D si va arata splendid mai ales daca e ales cum trebuie.Cateve sfaturi pentru un machiaj impecabil in functie de culoarea ochilor.
Te pregatesti sa iesi din casa spre munca, la cumparaturi sau pentru o plimbare romantica alaturi de iubitul tau.

Pe langa o tinuta impecabila, si in voga, machiajul trebuie sa fie perfect, in orice imprejurare te-ai afla.In alegerea nuantei machiajului, trebuie sa tii cont de nuanta ochilor, asta daca vrei sa ai o privire expresiva si feminina.

Daca ai ochii verzi, foloseste nuante de auriu, verde, bej, crem si maron, pentru machiajul de zi sau office. Pentru noptile fierbinti, alege nuantele de mov sau violet, si intotdeauna evidentiaza privirea cu rimel negru sau dupa preferinta, tus negru.
Pentru ochii caprui, despre care se zice "ca fura inima oricui" se potriveste machiajul in tonuri de auriu, bej, maron, portocaliu, verde sau kaki. Un machiaj elegant de zi se va obtine folosind nuantele de mai sus, la care se va adauga un rimel maron, pentru a face privirea senzuala si atragatoare!Faci parte din categoria femeilor care au nuanta ochilor schimbatoare? Sau ai ochii in nuanta caprui spre verde? Daca da, alege cu incredere nuantele de roz sau de mov, pentru a da un plus de expresivitate privirii tale!


Ai ochii albastri? Nuantele de fard, care nu ar trebui sa lipseasca din machiajul tau zilnic sunt: bleu, gri, argintiu si lila, iar pentru o privire seducatoare foloseste tusul sau creionul negru. Daca vrei sa obtii un machiaj mai puternic sau expresiv, poti alege rimelul albastru, pentru infrumusetarea genelor!

Ochii tai sunt negri ca taciunele? Foloseste farduri in nuante de: bej, auriu sau maron. De asemenea, nu uita sa-ti rimelezi genele, pentru un look demn de invidiat!

0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog