BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




duminică, 5 decembrie 2010

Idei cadouri

Stiu ! cadourile de cele mai multe ori sunt o problema indiferent ca le cumparam pentru mama,tata,bunica,iubitul.Stam cu orele prin mall sau prin tot felu de magazine si ne trezim ca nu cumparam nimic....plecam dezamagite si tot asa.
Si eu trec prin aceesi problema uneori de accea m-am gandit sa va dau cateava idei. : D





1.Lumanarelele parfumate sunt foarte dragute:miros frumos,arata bine pe mobila sau in baie si sunt un cadou romantic sau dragut depinde cui il oferiti.Exista o gramada de forme si arome exact pe placul vostru si al celor dragi voua.Mie mi-se par foarte Ok,eu chiar m-as bucura daca as primi : D.







2.Produsele pentru baie(bath) de la Sephora se gasesc in diverse variante ,cu diverse arome si ambalaje colorate.Sunt impecabile in sensul ca sunt de mare calitate si foarte utile indiferent ca esti fata sau baiat.Preturile sunt rezonabile.Ele se gasesc pe casete sau la bucata.Le puteti achizitiona din mall cel mai repede.  

  
  






3.Produsele Lush.Ele sunt cosmetice naturale,produse de ingrijire corporala,sapunuri,geluri de dus.Sunt pe arome de la fructate la sofisticate sau masculine.Sunt foarte interesante deoarece exista niste sapunuri dizolavante sa le zic asa care sunt umplute cu inimioare sclipici sau diverse decoratiuni.Dupa ce se topesc in apa dau o culoare si un miros specific fructului sau plantei din care sunt facute,iar decoratiunile se imprastie in apa de baie.Unturile de corp sunt la fel foarte tari eu am  avut de ciocolata si ce sa zic toata lumea vroia sa stea langa mine :))Aceste produse se pot gasi in mall sau http://www.lush.ro/ 
 






4. Parfumurile Davidoff atat pentru femei cat si pentru barbati.Aceste parfumuri sunt foarte fine cu un miros de extrem de placut si de durata.Mie imi plac la nebunie.Nu trebuie sa le cumparati poate nu avem aceasi gusturi,dar ar trebui sa mergeti in mall sau la o parfumerie si sa cereti un tester,va asigur ca nu va va dezamagi. 




5. Sampania.O bautura fina cu diferite arome,pe gustul ambelor sexe.Poate fii gasita in diferite ambalaje pentru diferite ocazii.Poate fii un plus la cadou dumneavoastra. 

6.Nelipsita ciocolata are o descriere destul de lunga...mai pe scurt:poate fii alba sau neagra,amara sau dulce,depinde de gusturi(o ciocolata foarte buna este ciocolata Lindor).Se poate gasi sub forma de tablete sau diferite forme.Completeaza perfect cadou dumneavoastra ba chiar il indulceste :)










7.Globuri speciale.Aceste globuri aduc nisnoarea de cate ori sunt scuturate,sunt un cadou perfect mai ales de Craciun.  






8.Teddy Bear - Me to You,acesti ursuleti faimosi circula prin toata lumea.Se gasesc in diferite tinute cu diferite accesorii.Sunt foarte dragalsi si de bun gust(ce ii drept nu prea merg la barbati/baieti).Dar totusi daca vrei sa i faci iubitului un cadou mai dragut si esti mai copilaroasa ,merge.  





9.Ceasurile.Ele pot fi niste accesorii utile si frumoase,decorate sau simple.Pretios sau nu un ceas poate fi un cadou dragut.  





10.Obiecte cu diverse mesaje.Amuzante ,romantice sau de multumire,obiectele cu mesaje pot arata persoanei careia i sunt oferite ce simtiti sau multumire.

0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog