BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome





I don't think I could live without hair, makeup and styling, let alone be the performer I am. I am a glamour girl through and through. I believe in the glamorous life and I live one.
By Lady Gaga...




miercuri, 8 decembrie 2010

6 Reguli de purtare a colantilor in aceasta iarna

Buna am revenit cu o postare numai buna pentru aceasta iarna ;)


Atunci cand vorbim de colanti ne referim la orice tip de pantalon stramt pe picior.

De aceea, trebuie sa lamurim inainte de orice, ca in iarna aceasta colantii pot sa fie atat din bumbac cat si din stofa, din catifea sau chiar si din piele sau piele intoarsa si ca indeplinesc roluri foarte importante: acela de a inlocui pantalonii clasici, de a ne feri de frig dar si de a ne permite sa accentuam feminitatea unei tinute.

Regula 1: POARTA COLANTI IN TENDINTE

Trebuie sa stim ce anume se poarta inainte sa pornim iute spre sifonier sau spre rafturile din magazine. De aceea trebuie sa stii ca se poarta colantii cu imprimeuri deosebite, colantii in nuante metalizate, colantii-pantaloni din stofa sau catifea, colantii din denim negru. Nu lipsesc nici colantii clasici din bumbac in nuante neutre si nici extravagantele, precum colantii din piele. Alegerea este numai a ta!



Regula 3: POARTA COLANTII CU VESTE LUNGI

Pentru ca am aflata ca iarna aceasta se poarta vestele, din articolul "VESTA: Tendinte si idei de asortare pentru sezonul rece" - trebuie sa stii ca cea mai interesanta metoda de asortare a colantilor este cu o vesta mai lunga, indiferent de ce model de vesta alegi. Bineinteles ca se vor asorta de minune cu vestele de blana, din material sintetic sau din tricot, insa nu trebuie sa te limitezi numai la ele. Ideea de baza este ca vesta sa fie putin mai lunga.
   
Regula 4: POARTA COLANTII CU BLUZE PRINSE IN TALIE
Daca iti permite silueta, o pereche de colanti, mai ales cei care imita pantalonii, dar si cei clasici din bumbac, poate fi purtata cu orice fel de bluza prinsa in talie cu un cordon, o curea, o centura sau un brau. O astfel de tinuta evidentiaza formele feminine. Trebuie sa ai grija ca perechea de colanti pe care ai ales-o sa nu formeze cute inestetice in zona bazinului.










 


Regula 6: POARTA COLANTII IN LOC DE CIORAPI

Mai precis, daca ai in garderoba rochii sau fuste care iti plac la nebunie pe care iti doresti sa le porti, insa ti se pare prea frig - apeleaza la colanti. Nu este obligatoriu sa folosesti numai clasicii ciorapi. Acestia, chiar daca au o grosime substantiala, tot nu te vor apara indeajuns de frig. Asa ca poarta o pereche de colanti cu rochita sau fusta pe care o indragesti - indrazneste sa asortezi inedit piesele vestimentare care iti plac si nu le pune deoparte doar pentru ca am intrat in sezonul rece!
 
Regula 5: POARTA COLANTII CU BLUZE-ROCHII

Iata o regula pe care sunt sigura ca o stie orice femeie. A purta colantii cu o bluza-rochie sau un pulover-rochie este cea mai sigura optiune. Un astfel de top acopera zona bazinului - prin urmare nu trebuie sa ai silueta de top model ca sa porti colanti. De asemenea, croiala topului te va ajuta sa evidentiezi talia iar lungimea te va ajuta sa lungesti picioarele. Cu cat topul este mai scurt, dar acopera cat trebuie, cu atat picioarele tale vor parea mai lungi.
 
     

0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog